Tehničko WordPress ubrzanje - Idi do glavnog sadržaja

Tehničko WordPress ubrzanje

Ubrzajte vaš WordPress

Sekunda, pa čak i milisekunda, mogu negativno uticati na zadovoljstvo posetioca. A kada se o sajtu brine samo iz ugla njegovog sadržaja, često se zanemare tehnički aspekti samog WordPress-a, koji presudno mogu uticati na SEO i brzinu sajta.

Kada se pomene optimizacija WordPress sajta, prva pomisao je menjanje sadržaja kako bi se poboljšalo rangiranje za ključne reči. Međutim, na SEO značajno utiče i tehnička optimizacija WordPress-a, kojoj nisu svi koji rade na kreiranju sajta vični. Zato smo mi tu, da ubrzamo rad vaših stranica “u pozadini”.

 

wordpress ubrzanje

 

Usluga je jednokratna, a cena se odnosi na rad na 1 WordPress web sajtu, hostovanom na Plus Hosting serverima.

Upgrade na Premium shared web hosting?

Prednosti naše WordPress optimizacije

Ako se sajt sporo učitava to može značajno da ugrozi vaše rangiranje u Google pretragama i tako vas pomeri naniže u prikazu rezultata pretrage (SERP). To znači da će manje korisnika moći da vidi vaš sajt u rezultatima pretrage, jer po rezultatima nekih istraživanja čak 95% ljudi gleda rezultate samo sa prve strane rezultata pretrage. Samo 5% njih otvori i drugu stranu.

Obzirom da Google u svom algoritmu gleda i brzinu učitavanja veb-sajta kao veoma važan faktor, to direktno znači da će sajt koji se brže učitava biti u prednosti na pretragama u odnosu na one koji se učitavaju sporije.

Pored dobrog hostinga, postoje brojne aktivnosti koje treba primeniti na samom WordPressu, kako bi ga učinili bržim. Svaki sajt je zasebna priča, ali na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva u radu sa sajtovima, mi tačno znamo kom sajtu šta može da pomogne. 

 

 

Plus Hosting korisnička podrška je tu da umesto vas uradi sva tehnička unapređenja za koja možda nemate dovoljno znanja ili vremena.

Iako naša standardna hosting usluga ne podrazumeva upgrade WordPress instalacije, teme, pluginova, podešavanje najnovijih softverskih verzija, uključivanje ili izmene u keširanju i sl), zakupom ove usluge, jednokratno ćemo uraditi sva potrebna podešavanja na vašem WordPress sajtu.

Takođe, rado ćemo vas posavetovati za dalja unapređenja i pomoći vam ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća.

Kada se sajt otvara brže, možete očekivati više zadovoljnih korisnika, a ujedno i povećanje njihovog broja jer će se sajt bolje rangirati i samim tim biti dostupniji većoj publici.

Što je kraće vreme za koje se vaš veb-sajt učita u pregledaču, to će se on brže prikazati posetiocu i ostavićete dobar utisak na posetioca (korisničko iskustvo će biti dobro). Što je ovo vreme učitavanja duže, to će vaš korisnik biti nestrpljiviji i vrlo je verovatno da će zatvoriti stranicu pre nego sazna šta nudite. A i vrlo je verovatno da se taj korisnik više neće vraćati na vaš sajt.

Istraživanja pokazuju da se sa ubrzavanjem vremena učitavanja veb-sajta drastično povećava i broj korisnika. 

Pripremićemo vam detaljan izveštaj koji uključuje rezultate pre početka radova, kao i po završetku radova o ostvarenim rezultatima.

Takođe, dobićete spisak naših aktivnosti (šta smo sve proverili i uradili), kao i preporuke za dalje korake, odnosno unapređenja koja biste mogli dodatno da sprovedete.

Ako je vaš sajt već dobro optimizovan ili niste spremni za neke izmene koje se preporučuju, niko ne može garantovati očekivane rezultate kod ovakvih usluga.

Mi sve radimo u dogovoru sa vama. Ako nakon završetka posla niste zadovoljni jer nisu postignuti bolji rezultati, nakon 7 dana iz bekapa možemo sve povratiti na prethodno stanje i vratiti vam novac.

Nema rizika da ćete platiti uslugu, a ostati bez očekivanih rezultata. 

Potrebna Vam je pomoć pri kupovini?
Kontaktirajte nas!

Naši klijenti o nama