Affiliate program - mogućnost dodatne zarade za vas. Idi do glavnog sadržaja

 

Da li ste već čuli za naš Affiliate program? Izrasli smo u veliku hosting kompaniju upravo zahvaljujući preporukama postojećih korisnika koji su se iz nekog od mnoštva razloga odlučili upravo za nas, bilo to uvek dostupna podrška, raznovrsna ponuda proizvoda ili nešto treće.

I vi možete preporučiti naše pakete i pri tome zaraditi primeren procenat. Svi naši paketi su vrlo povoljni, korisnicima nude vrhunsku uslugu, stoga ih nije teško preporučiti.

Za registraciju u Affiliate program potrebno je ulogovati se u Korisničke stranice klikom na link Prijava, i onda unutar Korisničkih stranica odraditi Affiliate registraciju.

Ukoliko želite da koristite i naše banere, možete ih preuzeti sa stranice Plus Hosting grafička rešenja i baneri.

Provizije do 50% od prve uplate, u zavisnosti od tipa servisa i načina plaćanja.

Ostalo:

 • Trajni cookie
  Npr. posetilac na Vašem sajtu klikne na naš link/banner – dolaskom na naš sajt dodeljuje mu se “cookie” koji je trajnog karaktera – bilo kada da se nakon toga taj isti posetilac vrati i kupi nešto od nas, on se vodi kao direktno preporučen od vas.
 • Sofisticiran software za praćenje
  Skripta koje se koristi za praćenje vaših aktivnosti je izuzetno pouzdan, isproban sisitem, koji je garancija 100% efikasnosti praćenja Vaših prodajnih napora.
 • Zarada od novih kupovina
  Svaka nova kupovina je nova prilika za proviziju.
 • Podrška
  Za svako eventualno pitanje, nejasnoću ili bilo šta drugo stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte nas!