Affiliate program - mogućnost dodatne zarade za vas. Idi do glavnog sadržaja

 

Da li ste već čuli za naš Affiliate program? Izrasli smo u veliku hosting kompaniju upravo zahvaljujući preporukama postojećih korisnika koji su se iz brojih razloga odlučili upravo za nas, bilo to zbog omiljene i uvek dostupne podrške, raznovrsne i tehnički moćne ponude ili povoljnih cena.

I vi možete preporučiti naše pakete i pri tome zaraditi procenat od 50%. Svi naši paketi su vrlo povoljni, korisnicima nude vrhunsku uslugu, zbog čega ih nije teško preporučiti.

Za registraciju u Affiliate program potrebno je ulogovati se u Korisničke stranice klikom na link Prijava, i onda unutar Korisničkih stranica odraditi Affiliate registraciju.

Ukoliko želite da koristite i naše banere, možete ih preuzeti sa stranice Plus Hosting grafička rešenja i baneri.

Provizije do 50% od prve uplate, u zavisnosti od tipa servisa i načina plaćanja.

Ostalo:

 • Trajni cookie
  Npr. posetilac na Vašem sajtu klikne na naš link/banner – dolaskom na naš sajt dodeljuje mu se “cookie” koji je trajnog karaktera – bilo kada da se nakon toga taj isti posetilac vrati i kupi nešto od nas, on se vodi kao direktno preporučen od vas.
 • Sofisticiran software za praćenje
  Skripta koje se koristi za praćenje aktivnosti je izuzetno pouzdana, isproban sisitem koji je garancija 100% efikasnosti praćenja vaših prodajnih napora.
 • Zarada od novih kupovina
  Svaka nova kupovina je nova prilika za proviziju.
 • Podrška
  Za svako eventualno pitanje, nejasnoću ili bilo šta drugo stojimo Vam na raspolaganju – kontaktirajte nas!