Naši klijenti o nama - Idi do glavnog sadržaja
Stefan Trkulja , interfejs dizajner, osnivač Dizajn Zone

Dok nismo započeli saradnju sa Plus hostingom, konstantno smo imali problema sa downtime-om na Dizajn Zoni (pri tom smo bili na raznim VPS i cloud rešenjima). Nije lako hostovati forum od 40.000 članova, a tehničari iz Plusa su pronašli pravu meru i rešenje za ovakav tip sajta.

StefanDizajnZona
Tomasović dr Borislava

Godinama sam korisnik usluga Plus.rs; o svojim pređašnjim negativnim iskustvima sa nekoliko provajdera mogu romane da pišem… Plus mi je došao kao spasenje, verujte. Danas, u mom poslu – ako niste online, onda i ne postojite. Sajt na domenu ordinacije za sve ove godine nije pao NIKAD.

TomasovicDrBorisava
Ljubomir Vujčić , preduzetnik, TR REPROSHOP Novi Sad

Bavimo se prodajom preko interneta. Sa Plusom smo počeli da sarađujemo po preporuci i iskreno, bili smo veoma sumnjičavi, ali najmanje što smo očekivali je da ćemo u par koraka trajno srediti sve naše probleme se hostingom. Plus čini sjajna ekipa, brza u rešavanju svih problema i pitanja, uvek raspoložena i uvek dostupna podrška – imamo saradnju kakva zaista retko možete sresti na ovim prostorima i preporučili bismo ih svakome bez obzira na to kolike su im potrebe. Što se nas tiče, mi ne nameravamo da bilo šta menjamo – umesto nas Plus brine o dostupnosti, brzini, odzivu i ostalih 300 čuda 🙂 a nama ostaje vremena i prostora da se bavimo upravo onim odakle smo krenuli a to je naš posao.

ljuba reproshop
Bojana Mumović Peruško , managing director @tippingpoint.rs

Plus Hosting je firma sa kojom sarađujemo od 2015. godine, a na njihovom hostingu se nalazi preko sto internet sajtova koje smo izradili i oko sto pedeset domena vezanih za sajtove naših klijenata. Vrlo su ažurni i profesionalni, uz tehničku podršku koja je na raspolaganju 24 h na live chat-u. Sem obaveznih dužnosti oko hostinga i domena, više su nego spremni da pomognu u rešavanju svake hitne situacije i njihova podrška uveliko prevazilazi naša očekivanja. S obzirom da dugo sarađujemo, imali smo priliku i da se upoznamo sa ekipom iz Novog Sada. Prijatni, mladi, profesionalni – imam samo reči hvale. Izuzetno sam zadovoljna saradnjom i planiramo da nastavimo hosting partnerstvo sa Plus Hostingom, nadam se još dugo godina.

BojanaMumovicPeruskoTippingPoint
Ivan Tuševljak , Vlasnik preduzetnik.it bloga

Plus.rs ekipa svojim radom dokazuje da voli to što radi. Uvek su mi izlazili u susret, i rešavali probleme koje nisam umeo sam. Iz mog iskustva mogu da kažem da je ovo idealan hosting za preduzetnike i vlasnike malih biznisa, jer problema sa ovim hostingom gotovo i da nema, ili se svi blagovremeno rešavaju, uvek na zadovoljstvo korisnika. Plus hosting koristim za skoro sve svoje sajtove i za sajtove klijenata.

Ivan Tuševljak
Dušan Pilipović , Direktor @avokado.rs

Plus Hosting je pouzdan partner sa kojim sarađujemo od prvog dana, sa kojim se razumemo, koji ume da sasluša i koji uvek pomogne mnogo više od bilo koje ugovorene usluge. Kroz višegodišnji rad na sopstvenim i klijentskim projektima, detaljno smo upoznali hosting ponudu u Srbiji i šire i zato uvek i svima preporučujemo samo Plus hosting.

Filip Filipović , Vlasnik Studio Prime

Odabrati Plus hosting jedna je od najboljih, najprofitabilnijih poslovnih odluka koje je moja firma donela. Plus hosting je prepun sjajnih usluga, pouzdan, precizan, profesionalan i jedna od retkih kompanija sa kojom zaista uživamo raditi. Svakako ne najmanje važno, podrška koju sam dobio od Plus hosting-a je daleko izvan izuzetne! Sjajna ekipa koja čini Plus Hosting je Tim koji svakako u vanrednim situacijama želite pored sebe jer reaguju trenutno i jedinstveno.

Tijana Todorović , Vlasnik kreatina.rs

Odlična korisnička podrška, više drugarska nego poslovna komunikacija. Za sve probleme su na raspolaganju i van radnog vremena i van okvira svog posla. Drago mi je da sam našla podršku koja mi je neophodna i tim kome mogu da verujem.

Tijana kreatina.rs
Stefan Dozić , Web dizajner

Počeo sam moj biznis od nule sa ovim momcima. Nisam znao mnogo, ovi momci su mi pomogli u svakom momentu. Kad god sam zvao, javili se i fino sa strpljenjem mi pomogli oko mojih nejasnoća. Sada imam petoro zaposlenih, veoma uspešno poslujem i i dalje se oslanjam na najbolji hosting u Srbiji! Hvala vam momci! Idemo dalje.

Goran Jordović , vlasnik, Mensch agencija

Plus Hosting jer kod njih uvek sve može i može odmah! Neverovatna podrška koja pruži konkretan odgovor bez obzira da li je jutro, dan ili noć. Da ih nema, trebalo bi ih izmisliti. Hakuna Matata!