Naši klijenti o nama - Unlimited hosting, najjeftinija registracija domena - Plus Hosting Idi do glavnog sadržaja
Margareta Grujić

Već godinama se bavimo internet marketingom, sajtove smo hostovali na raznoraznim domacim i stranim serverima, a onda smo pronašli Plus hosting. Za sajtove koje optimizujemo veoma je bitno da hosting bude pouzdan, dostupan i da se sajtovi brzo učitavaju, sve ovo nam je omogućila ova hosting kompanija, sa tehničkom podrškom koja je stalno dostupna, brza i efikasna.

Margareta Grujic Optimizacija Sajta
Stefan Trkulja , interfejs dizajner, osnivač Dizajn Zone

Dok nismo započeli saradnju sa Plus hostingom, konstantno smo imali problema sa downtime-om na Dizajn Zoni (pri tom smo bili na raznim VPS i cloud rešenjima). Nije lako hostovati forum od 40.000 članova, a tehničari iz Plusa su pronašli pravu meru i rešenje za ovakav tip sajta.

StefanDizajnZona
Tomasović dr Borislava

Godinama sam korisnik usluga Plus.rs; o svojim pređašnjim negativnim iskustvima sa nekoliko provajdera mogu romane da pišem… Plus mi je došao kao spasenje, verujte. Danas, u mom poslu – ako niste online, onda i ne postojite. Sajt na domenu ordinacije za sve ove godine nije pao NIKAD.

TomasovicDrBorisava
Ljubomir Vujčić , preduzetnik

Bavimo se prodajom preko interneta. Sa Plusom smo počeli da sarađujemo po preporuci i iskreno, bili smo veoma sumnjičavi, ali najmanje što smo očekivali je da ćemo u par koraka trajno srediti sve naše probleme se hostingom. Plus čini sjajna ekipa, brza u rešavanju svih problema i pitanja, uvek raspoložena i uvek dostupna podrška – imamo saradnju kakva zaista retko možete sresti na ovim prostorima i preporučili bismo ih svakome bez…

ljuba reproshop
Bojana Mumović Peruško , managing director

Plus Hosting je firma sa kojom sarađujemo više od dve godine, a na njihovom hostingu se nalazi preko sto internet sajtova koje smo izradili i oko sto pedeset domena vezanih za sajtove naših klijenata. Vrlo su ažurni i profesionalni, uz tehničku podršku koja je na raspolaganju 24 h na live chat-u. Sem obaveznih dužnosti oko hostinga i domena, više su nego spremni da pomognu u rešavanju svake hitne situacije i njihova podrška uveliko prevazilazi…

BojanaMumovicPeruskoTippingPoint