LiteSpeed premium paketi za premium web hosting Idi do glavnog sadržaja

U Novu godinu sa novim Premium paketima!

Protekle godine su nam donele pravu ekspanziju internet poslovanja. Izlog u prometnoj ulici više nije toliko bitan kao izlog vašeg e-Commerce sajta.

Sajtovi su postali sve brojniji i zahtevniji, a svaka milisekunda u očitavanju vašeg sajta je dragocena i pomaže da dođete do prve strane na Google pretrazi. Ponuda koju smo vam pripremili je osmišljena kao odgovor na potrebe trenutka u kome živimo, u kome je prihvatljivo samo BRZO!

Nova ponuda Plus Hosting Premium Paketa donosi kompletan VIP tretman, što se neminovno preslikava i na cene paketa. Ali, ako posmatrate tako da je cena vašeg najznačajnijeg izloga 15 do 155 dinara dnevno (na godišnjem nivou, u zavisnosti od paketa), da li je zaista to nepremostivo ulaganje u tako važno online prisustvo? Zapravo nije, taman toliko ste možda uštedeli za svakodnevno ispijanje kafe u obližnjem kafiću.

Zato krenite u Novu godinu sa novim Premium paketima!

Šta Premium web hosting pakete čini premium?

  • Svi paketi uključuju fiksnu IP adresu. To znači da vas sajt i email server ne mogu snositi posledice “nevaljalih komšija” što je slučaj kod uobičajenih shared hosting usluga. Jedinstvena IP adresa vam obezbeđuje privilegije kao da imate svoj VPS.
  • Premium resursi. Snažan hardver sa puno CPU, RAM, SSD resursa određenih samo za vaš paket, delegirani su samo za vaše potrebe. Kao da imate VPS server, ali ne plaćate sistem administratora da ga održava jer to radi Plus Hosting tim. Vi imate uobičajen pristup cPanelu, nikakvo posebno tehničko znanje nije potrebno. Za neometan rad vaših stranica, na svim Premium paketima omogućili smo i terabajte protoka.
  • LiteSpeed web server na kome je zasnovana premium ponuda, je i do deset puta brži u odnosu na Apache web server. To znači da će se i vaše stranice učitavati znatno brže u poređenju sa standardnim web hosting okruženjima. U pakete je uključen i LiteSpeed Cache – odličan WordPress plugin za ubrzavanje rada web stranice. LiteSpeed Cache podržava WordPress Multisite i kompatibilan je sa većinom najpopularnijih pluginova, uključujući WooCommerce, bbPress, Yoast SEO i druge.
  • Zaštita od zlonamernih napada. Premium servis ima više slojeva zaštite i štiti automatski i proaktivno. Uči u hodu i pravi nove rule-ove iz dana u dan, blokira zlonamerne korisnike i IP adrese koje prepoznaje kao maliciozne, kao i napadače, te blokira pokušaje brute force napada, kao i razne pokušaje injection-a, čime su aplikacije i sajtovi korisnika bezbedniji. Premium paketi uključuju zaštitu od DOS napada kao i mehanizme od različitih napada na aplikativnom sloju i eventualne propuste u sklopu popularnih CMS-ova (WordPress, Joomla, Magento, Drupal, itd).
  • Serveri u Srbiji. Kao i u našoj standarnoj ponudi, serveri koji opslužuju Premium pakete su takođe u Srbiji. Zašto je to važno? Još jedan od važnih parametara za bolje rangiranje vašeg sajta na pretraživačima je brzina, a nju dodatno možete popraviti kada se sajt lokacijski hostuje što bliže vašim posetiocima – znači ako imate posetioce iz Srbije to će pozitivno uticati na rangiranje vašeg sajta na Google pretraživaču. Pored toga i sama IP adresa iz Srbije dodatno utiče da se vaš sadržaj favorizuje kada se pretražuje na Google-u.
  • PHP 8. Na raspolaganju su vam najnovije verzije softvera, pa možete koristiti PHP selektor za verzije od 5.2 do najnovije 8.3, Git, Node.JS, Python, Tomcat, SVN, Mercurial. Da li vam je potrebno još nešto?
  • Redovni backup svih podataka koji se radi svakodnevno. Bekapujemo sadržaj svih web stranica, korisničkih datoteka i aplikacija, pa do svakog pojedinačnog e-maila. Backupi se svakodnevno migriraju na fizički odvojene backup servere te dodatno kopiraju na backup servere na udaljenoj lokaciji, sve u svrhu vrhunske sigurnosti vaših podataka. Čuvamo backup 7 dana unazad i 4 nedeljna.
  • Brza i stručna podrška. Plus Hosting podrška je inače poznata i hvaljena na svakom koraku. Nema potrebe da se dodatno hvalimo, to već čine naši korisnici koji sa zadovoljstvom pričaju gde god stignu. Dodatno smo obezbedili da tiketi premium hosting paketa budu označeni najvišim prioritetom i tretirani kao VIP, pa ćemo pokušati da budemo još brži, ako je to uopšte moguće 🙂
  • Besplatna migracija sajta. Sama pomisao na migraciju i potencijalne probleme u tom procesu je uvek najveća briga klijenata. Ne brinite, mi ćemo prebaciti sve vaše podatke, slike, mailove i baze podataka na Plus Hosting – bez prekida u radu, potpuno besplatno.
  • Popust za WordPress školu. U saradnji sa Petrom Kordićem i Aleksandrom Đekićem koji su osnovali Online školu WordPress-a, obezbedili smo popust za kurs koji se pokazao kao najbolji i najpotpuniji na našem tržištu kada je učenje WordPress-a u pitanju. U cenu ovog kursa ulazi i Elementor pro licenca koja individualno košta 49$, WPML licenca koja košta 29 odnosno 79$ u zavisnosti od vrste sajta. U slučaju da ste ovaj kurs već zakupili pre hostinga, bez brige – dobićete popust u školi za Plus Hosting pakete, tako da ste opet na dobitku!

Za razliku od naše standardne hosting ponude, omogućili smo i mesečno plaćanje, a za godišnju pretplatu izuzetan popust, tako da zapravo dobijate 4 meseca gratis! Ne zaboravite samo da unesete promo kod (naznačen u opisu paketa) kako biste ostvarili popuste za prvu godinu.

I to nije sve. Ako se ne uklapate u pakete koje smo pripremili, omogućili smo da nam pošaljete upit za paket kakav vama odgovara, a mi ćemo vama ponudu po vašoj meri!

Kome su namenjeni Premium paketi?

Da ne bude nesporazuma, paketi iz naše standardne ponude (Parking, WebStar, RockStar, PlusStar, i SuperStar) su i dalje jedna od najpovoljnijih i najkvalitetnijih shared hosting ponuda na našem tržištu. Nećete pogrešiti ako se odlučite za njih. Međutim, kada vaš online biznis počne da beleži ozbiljne prihode i milisekunda postane dragocena, prelazak na premium pakete je lak i jednostavan.

Novi Premium paketi su namenjeni zahtevnijim korisnicima, kojima rečenica “Imam problem, gubim hiljade evra svakog dana jer sajt ne radi zadovoljavajuće” nije strana, kojima “kafa” dnevno neće biti problem. Paketi su za sve one koji svoj posao smatraju najboljim u branši, veruju u svoje ambicije i znaju da je nešto veće ulaganje put za uspeh i ostvarenje planova u online biznisu.

Kako izgledaju Premium paketi?

premium paketi

Zanima nas kako vam se dopadaju paketi. Pišite nam u komentarima, nestrpljivi smo da čujemo sve komentare, sugestije, pohvale ili kritike 🙂


Ostavite odgovor