Novi Web Hosting paketi - Hosting koji iskusni webmasteri preporučuju Idi do glavnog sadržaja

Novi Plus web hosting paketi u Srbiji

Stalno ste nas pitali da li su naši serveri u Srbiji – sada konačno možemo da odgovorimo sa DA! 🙂

Šta smo i zašto menjali u ponudi web hosting paketa?

U prethodnom periodu smo dobro osluškivali vaše potrebe, analizirali ih i rangirali. U nastavku je nabrojano ono što ste nam najviše tražili ili od postojećeg hvalili:

  • da podrška bude fenomenalna kao i do sada,
  • da su nam serveri u Srbiji zbog boljeg SEO,
  • da ukinemo ograničenja u veličini mailboxa,
  • nije vam važno da su web hosting paketi sa neograničenim resursima (svi naši korisnici su pošteni i nisu koristili ništa više od prosečnog zauzeća),
  • da Zlatko prestane da traži pljesku i pivo za rešavanje tiketa u kasne sate, ali može nešto zdravije 😉
  • da ukinemo ograničenja za skladištenje video i audio materijala,
  • da vratimo stari Plus panel na koji ste navikli (na ovo su nam se žalili samo stari kornisnici, novi ne).

Seli smo, duuugo diskutovali i rešili da sve komplet promenimo i omogućimo ono što želite, osim starog panela (jer ne možemo da se vraćamo na staro, idemo napred!).

I tako, pred vama su novi PLUS web hosting paketi:

  • Parking – ako želite samo da parkirate stranicu sa kontakt podacima, 
  • Learning – početnik ste i tek učite da postavite prvi sajt, ili već imate sajt koji migrirate kod nas
  • User – paket namenjen iskusnijim korisnicima, kompanijama koje žele nezavisno da predstave više brendova
  • SuperUser – ako ste iskusan webmaster sa potrebom da održava veći broj sajtova.

Ako želite da budete uspešan webmaster, PLUS web hosting je sve što vam je potrebno. Dok se drugi žale na hosting provajdere, vi se slobodno hvalite kako sve znate i nemate nikakvih problema u radu 😉

plus paketi

I to nije sve – uz sve pakete dobijate i poklon!

U saradnji sa našim partnerima smo obezbedili potpuno fenomenalne poklone uz zakup svakog paketa.

Parking

Parking hosting podrazumeva besplatan hosting za HTML stranice prvih godinu dana (ako želite da parkirate samo stranicu sa kontakt podacima) i to uz najpovoljniju cenu domena. Ako vam besplatan hosting nije dovoljan poklon, isplati se da razmislite odmah o nekom od ostalih paketa ?

Learning

Learning paket je namenjen korisnicima koji tek počinju svoje online prisustvo, postavljaju svoj prvi sajt ili uče WordPress. Za vas smo spremili potpuno besplatno dizajn i pripremu za vizit kartu. O daaa, istina je, pravu vizit kartu. Dobićete 3 predloga.

User

User paket je namenjen korisnicima koji imaju iskustva i više sajtova, kompaniji koja želi da predstavi sve svoje brendove. Za vas smo spremili potpuno besplatno set banera za društvene mreže (profilna za Facebook i Instagram, cover za FB) ili dizajn za logotip. Možete da izaberete šta vam je potrebnije.

Super user

Super user paket je namenjen korisnicima sa iskustvom i potrebom da održavaju veći broj sajtova. Znamo šta vama može pomoći u poslovanju! Istraživanje ključnih reči i konkurencije za 1 izabran domen sa paketa ili, ako vam više odgovara, opciono izrada logotipa i banera.

Uz sve navedeno, spremili smo i promotivne cene paketa! Ne zaboravite da koristite promo kod prilikom poručivanja, naveden je u detaljima paketa.


Jesmo li nešto ili nekog zaboravili? Pišite nam u komentarima kako vam se dopada ponuda i ako imate dodatne ideje. Jer mi smo tu zbog vas i volimo zadovoljne korisnike.

P.S. Ako se pitate zašto ističemo da su serveri sada u Srbiji i zašto je zapravo lokacija servera bitna – jedan od važnih parametara za bolje rangiranje vašeg sajta na pretraživačima je brzina, a nju možete popraviti tako što sajt postavite na server koji je što bliže vašim posetiocima – znači ako  imate posetioce iz Srbije to će pozitivno uticati na rangiranje na Google pretraživaču. Pored toga i sama IP adresa iz Srbije dodatno utiče da se vaš sadržaj favorizuje kada se pretražuje iz Srbije na Google-u.


Ostavite odgovor