Novi neograničeni shared hosting paketi u Plus-u Idi do glavnog sadržaja

Novi neograničeni shared hosting paketi u Plusu

Praksa u Plusu je da radimo sve što je potrebno kako bi našim korisnicima omogućili najbolju moguću uslugu. Nova godina većini predstavlja novi početak, čistu glavu i korenite promene. Mi smo se odlučili da ove godine dosta toga promenimo, ali da se pritom ne menjamo svoj dosadašnji cilj – najbolje korisničko iskustvo.

Prva od izmena koje smo vam pripremili za ovu godinu jeste nova ponuda neograničenih shared hosting paketa. Prvo i osnovno, peketi imaju nova imena! Umesto Merkura, Marsa, Saturna i Jupitera sada su tu Elektron, Neutron, Proton i Atom. Na prvi pogled paketi mogu delovati isto, međutim novim paketima akcenat je staviljen na svojstva. Ono što je ostalo nepromenjeno jestu karakteristike, odnosno nepostojanje ograničenja u pogledu protoka, prostora, MySQL baza, e-mail adresa, poddomena, kao i besplatan SSL sertifikat.

Bolja svojstva svakog od paketa korisnicima znači lakše i efikasnije korišćenje naših usluga, kao i, naravno, bolji rad sajtova smeštenih na našim serverima. Resursi svakog od paketa prilagođeni su različitim potrebama korisnika, a na osnovu potreba brzine, količine podataka i broja poseta sajtu.

Kompletna specifikacija paketa

PaketElektronNeutronProtonAtom
Broj sajtova11NeograničenNeograničen
Prostor1GBNeograničenNeograničenNeograničen
Svojstva**********
Broj e-mail adresa3NeograničenNeograničenNeograničen
Broj MySQL baza1NeograničenNeograničenNeograničen
ProtokNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
Broj poddomenaNeograničenNeograničenNeograničenNeograničen
SSL sertifikatBesplatanBesplatanBesplatanBesplatan

Svojstva

NivoBroj CPU jezgaraMemorijaIstovremene konekcijeMaksimalan broj datoteka
*1512MB10100 000
**1512MB20100 000
***1512MB20250 000
****21024MB40500 000

Uz novitete idu i dodatne pogodnosti!

Naime, svi koji u toku promotivnog period naruče bilo koji od paketa imaju pravo na popust. I to 40% na pakete Neutron Proton, odnostno 20% na pakete ElektronAtom.

Sve dodatne informacije o promenama, kao i dodatnim uslugama možete saznati direktno od članova tima naše tehničke podrške.

Vaš Plus Hosting


Ostavite odgovor