Idi do glavnog sadržaja
Telefonska podrška+ 381 (0)21 6610883 Email podrška info@plus.rs

 

Plus Hosting uvažava Vašu privatnost i čini sve da sačuva privatnost Vaših ličnih podataka poštujući Zakon o zaštiti podataka o ličnosti

Lični podaci

Vaše lične podatke štitimo u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Lične podatke prikupljene na ovim stranicama koje ste uneli prilikom online narudžbine, nećemo ustupiti, deliti niti prodati trećim licima.

Vaše lične podatke vodimo u našoj evidenciji korisnika. Online narudžbina i korisničke stranice koriste SSL enkripcijsku tehnologiju za zaštitu informacija tokom prenosa poverljivih podataka.

Ukoliko želite možemo Vas obaveštavati o novim uslugama u našoj ponudi putem e-maila. Vaše lične podatke i postavke za primanje novosti možete menjati na korisničkim stranicama.

Plus Hosting prikuplja Vaše lične podatke u svrhu obrade narudžbina, odnosa s kupcima, obaveštavanja o isteku usluga i prilikom provere autorizacije ukoliko plaćate kreditnom karticom. Potpisom na narudžbenici ili usmeno prilikom telefonske narudžbine dajete Vašu saglasnost za obradu Vaših ličnih podataka u navedene svrhe. Prilikom obrade narudžbine potrebne lične podatke proseđujemo ako je potrebno isključivo poslovnim partnerima za dostavu narudžbine i štampanje reklamnog materijala. Enkripcija menja Vaše lične podatke, broj kreditne kartice i ostale poverljive podatke, u nečitljiv kod za prenos preko interneta. Možete biti sigurni u zaštitu Vaših ličnih podataka, kada naručujete ili kupujete na našim stranicama.

Plus Hosting se obavezuje pružati zaštitu ličnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo našim zaposlenima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni Plus Hostinga i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Plus Hosting informiše kupce o načinu korišćenja prikupljenih podataka, te u svakom trenutku daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Plus Hosting se obavezuje da neće odavati podatke o kupcima/korisnicima trećim osobama.