Plus hosting uvek daje PLUS! - Hosting koji se preporučuje, najjeftinija registracija domena - Plus Hosting Idi do glavnog sadržaja

Plus hosting uvek daje PLUS!

Zakupili ste domen i hosting za novi sajt? Čestitamo, sada još da počnete sa oglašavanjem. Pre nego uložite značajna sredstva u marketing kampanje, predstavite se na profesionalan način na društvenim mrežama i dovedite posetioce na vaš sajt bez mnogo ulaganja.

Plus Hosting se postarao da vam i u ovom segmentu pomogne – jer ne zovemo se bez razloga PLUS. U saradnji sa našim partnerima smo obezbedili potpuno FENOMENALNE poklone, čija vrednost praktično prelazi cenu zakupljenog paketa. Dovoljno je da poručite bilo koji Plus Hosting paket i uz njega dobijate poklon.

VANREDNA PONUDA TOKOM VANREDNOG STANJA: Besplatno upravljanje nalozima na društvenim mrežama za određen broj korisnika koji se tokom vanrednog stanja opredele za zakup Learning, User ili Super User paketa. Akcija je ograničenog karaktera jer su kapaciteti našeg partnera ograničeni, pa je mogu iskoristiti samo najbrži klijenti, pravna lica. Neophodno je da u roku od 7 dana od porudžbine servisa potvrdite da želite da iskoristite ovu ponudu, a koju možete besplatno koristiti dok traje vanredno stanje.

Parking

Parking hosting podrazumeva besplatan hosting za HTML stranice prvih godinu dana (ako želite da parkirate samo stranicu sa kontakt podacima) uz najpovoljniju cenu domena. Ako vam besplatan hosting nije dovoljan poklon i želeli biste na primer i pripremu za vizit kartu, razmislite odmah o zakupu Learning paketa 🙂

Learning

Learning paket je namenjen korisnicima koji tek počinju svoje online prisustvo, postavljaju svoj prvi sajt ili uče WordPress. Znamo koliko je važno da se odmah na početku dobro predstavite i zato smo za vas pripremili: Besplatno kreiranje i podešavanje profesionalne Facebook, Instagram i LinkedIn business stranice. I to nije sve! Da biste pojačali svoje online prisustvo i stekli više online pratilaca, pripremili smo vam i 2 meseca kreiranja i postovanja sadržaja na navedenom nalogu po promo ceni!*

User

User paket je namenjen korisnicima koji imaju iskustva i više sajtova, možda kompanija koja želi da predstavi sve svoje brendove. Možda već imate otvorene naloge na društvenim mrežama, a možda još niste stigli da se pozabavite svojim online marketingom. Zato smo za vas pripremili besplatno kreiranje i podešavanje profesionalnih Facebook, Instagram i LinkedIn business stranica firme. Za maksimalni efekat na vaše pratioce, pripremili smo vam i 3 meseca kreiranja i postovanja sadržaja na društvenim mrežama, po promo ceni* za 4 posta nedeljno. I to nije sve! Poklanjamo vam i vaučer za promovisanje tih postova u vrednosti od 10 EUR mesečno!

Super user

Super user paket je namenjen korisnicima sa iskustvom i potrebom da održavaju veći broj sajtova. Znamo šta vama može pomoći u poslovanju!

Kao iskusni korisnici verovatno već imate kreirane biznis naloge na svim poznatim društvenim mrežama. Zato smo za vas pripremili jedinstvenu ponudu koja obuhvata 4 meseca kreiranja sadržaja na tri odabrana naloga na društvenim mrežama, po promo ceni* za 5 postova nedeljno. Uz to, poklanjamo vam i vaučer za promovisanje tih postova u vrednosti od 20 EUR mesečno!

Ukoliko kojim slučajem još uvek nemate naloge na društvenim mrežama, mi ćemo za vas besplatno otvoriti i podesiti biznis strane na tri odabrana naloga.

*Detalji promo ponude

Kreiranje sadržaja na društvenim mrežama podrazumeva kreiranje tekstualnog promo i medijskog sadržaja (fotografije, video animacije, MP4 HD video) i njegovo postovanje od strane našeg partnera na svakom od naloga iz paketa po promotivnim cenama:

Learning paket promo ponuda: Besplatno kreiranje i podešavanje profesionalnih Facebook, Instagram i LinkedIn business strana + Promo ponuda: 2 meseca kreiranja i postovanja sadržaja na navedenom nalogu po promo ceni od 30 EUR za 2 posta nedeljno.
User paket promo ponuda: Besplatno kreiranje i podešavanje profesionalnih Facebook, Instagram i LinkedIn business strana + Promo ponuda: 3 meseca kreiranja i postovanja sadržaja na društvenim mrežama po promo ceni od 50 EUR mesečno za 4 posta nedeljno + Poklon vaučer: Vaučer za promovisanje postova u vrednosti od 10 EUR mesečno
SuperUser paket promo ponuda: Besplatno kreiranje i podešavanje profesionalnih Facebook, Instagram i LinkedIn business strana + Promo ponuda: 4 meseca kreiranja i postovanja sadržaja na društvenim mrežama po promo ceni od 70 EUR mesečno za 5 postova nedeljno + Poklon vaučer: Vaučer za promovisanje postova u vrednosti od 20 EUR mesečno.

Po završetku promo perioda klijent može sa našim partnerom zaključiti ugovor o produženju saradnje pod komercijalnim uslovima, ili bez ikakvih obaveza prema partneru nastaviti dalje da sam održava svoje naloge na društvenim mrežama.

Napomene:

  • Ukoliko klijent ne želi profesionalno upravljanje društvenim mrežama, može se opredeliti i samo za besplatnu uslugu kreiranja naloga/strana na društvenim mrežama u skladu sa navedenim paketom.
  • Poklon vaučeri za promovisanje postova se mogu iskoristiti samo uz neki od odabranih promo paketa za upravljanje nalozima na društvenim mrežama.
  • Ponuda se odnosi samo na jedan hostovan sajt/brend na zakupljenom paketu.
  • Broj iteracija je ograničen na maksimalno 3 prilikom odobrenja objave posta. Usluga ne uključuje izradu grafičkih rešenja (logotipa, knjige standarda i drugo) već koriščenje postojećih, ali se može nezavisno dogovoriti sa partnerom.

Ko sve može da iskoristi ovu ponudu?

  • Akcija je ograničena do kraja godine, odnosno mogu je iskoristiti svi korisnici koji poruče jedan od navedenih paketa do 31.12.2020. Važi i za postojeće korisnike starijih paketa ako se upgrade-uju na neki noviji paket u navedenom periodu.
  • Rok: poklon može da se iskoristi ukoliko se javite sa zahtevom za aktivaciju poklona u roku od 90 dana od dana zakupljene usluge.
  • Ukoliko se poklon realizuje tokom prvih 30 dana od aktivacije usluge, nije moguće tražiti povraćaj novca za hosting naznačen na stranici money back guarantee.
  • Plus Hosting poklone obezbeđuje saradnji sa partnerima, ni na koji način ne učestvuje u realizaciji grafičkih rešenja i ostalih usluga.
  • Za realizaciju poklona je potrebno da nam se javite putem tiketa kako bismo proverili da li ispunjavate uslove i poslali vam dalje instrukcije.

Ko su naši fenomenalni partneri

WEB STUDIO LINK d.o.o.

Web Studio Link čini tim stručnjaka za digitalni marketing, izradu veb-sajtova, e-commerce sajtova i SEO optimizaciju. Ovaj tim profesionalaca poseduje sve neophodne veštine i znanje da unapredi vaše poslovanje u digitalnom svetu i učini ga održivim, optimizovanijim i profitabilnijim.

Web studio Link

Bez obzira koliko uspešno poslujete na tradicionalan način, danas je prosto neophodno da budete prisutni i u digitalnom svetu. Sve uspešne kompanije, ili one koje žele to da postanu, svesne su potrebe da deo svog poslovanja usmere prema Internetu i tom tržištu predstave i ponude svoje proizvode i usluge. Takva vrsta poslovanja je realnost u svakoj delatnosti, pa ukoliko želite da se uspešno predstavite i na Internetu, obratite se našem partneru za besplatne konsutacije i prezentaciju njihovih usluga. Biće im zadovoljstvo da vas saslušaju, daju savete i ponude rešenja koja će najbolje odgovarati vašim potrebama.