Plus hosting uvek daje PLUS! - Hosting koji se preporučuje, najjeftinija registracija domena - Plus Hosting Idi do glavnog sadržaja

Plus hosting uvek daje PLUS!

Zakupili ste domen i hosting za novi sajt? Čestitamo, sada još da napravite vizit karte, logotip, banere, da uradite istraživanje konkurencije i ključnih reči za SEO, da se što bolje pozicionirate na Google pretraživaču i da počnete sa oglašavanjem.

Verovali ili ne, Plus Hosting se postarao da vam u svemu pomenutom pomogne – jer ne zovemo se bez razloga PLUS. U saradnji sa našim partnerima smo obezbedili potpuno FENOMENALNE poklone, čija vrednost praktično prelazi cenu zakupljenog paketa. Dovoljno je da poručite bilo koji Plus Hosting paket i uz njega dobijate poklon.

Parking

Parking hosting podrazumeva besplatan hosting za HTML stranice prvih godinu dana (ako želite da parkirate samo stranicu sa kontakt podacima) uz najpovoljniju cenu domena. Ako vam besplatan hosting nije dovoljan poklon i želeli biste na primer i pripremu za vizit kartu, razmislite odmah o zakupu Learning paketa 🙂

Learning

Learning paket je namenjen korisnicima koji tek počinju svoje online prisustvo, postavljaju svoj prvi sajt ili uče WordPress. Za vas smo spremili potpuno besplatno dizajn i pripremu za vizit kartu. O daaa, istina je, pravu vizit kartu. Dobićete 3 predloga, od jednog koji izaberete može da se uradi besplatno 1 iteracija i da dobijate spremnu pripremu za štampu, otvoren fajl za buduće izmene. Priprema se pravi za 1 set podataka za domen za koji je zakupljen hosting paket.

User

User paket je namenjen korisnicima koji imaju iskustva i više sajtova, možda kompanija koja želi da predstavi sve svoje brendove. Za vas smo spremili potpuno besplatno set banera za društvene mreže (profilna za Facebook i Instagram, cover za FB) ili dizajn za logotip. Možete da izaberete šta vam je potrebnije. Dobićete 3 predloga, od jednog koji izaberete može da se uradi besplatno 1 iteracija i da nakon toga dobijate otvoren fajl za buduće izmene. Besplatan dizajn se dobija za jedan domen ili jedan brend, naravno hostovan na ovom paketu.

Super user

Super user paket je namenjen korisnicima sa iskustvom i potrebom da održavaju veći broj sajtova. Znamo šta vama može pomoći u poslovanju! Istraživanje ključnih reči i konkurencije za 1 izabran domen sa paketa ili, ako vam više odgovara, opciono izrada logotipa i banera (iz paketa User).

Ko sve može da iskoristi ovu ponudu?

  • Akcija je ograničena do kraja godine, odnosno mogu je iskoristiti svi korisnici koji poruče jedan od navedenih paketa do 31.03.2020. Važi i za postojeće korisnike starijih paketa ako se upgrade-uju na neki noviji paket u navedenom periodu.
  • Rok: poklon može da se iskoristi ukoliko se javite sa zahtevom za aktivaciju poklona u roku od 90 dana od dana zakupljene usluge.
  • Ukoliko se poklon realizuje tokom prvih 30 dana od aktivacije usluge, nije moguće tražiti povraćaj novca za hosting naznačen na stranici money back guarantee.
  • Plus Hosting poklone obezbeđuje saradnji sa partnerima, ni na koji način ne učestvuje u realizaciji grafičkih rešenja i ostalih usluga.
  • Za realizaciju poklona je potrebno da nam se javite putem tiketa kako bismo proverili da li ispunjavate uslove i poslali vam dalje instrukcije.

Ko su naši fenomenalni partneri

Avokado

Avokado je veoma retko voće na digitalnom nebu, od kojeg nastaju samo sveži digitalni proizvodi organskog porekla. 

Avokado se bavi digitalnim marketingom, dizajnom, optimizacijom za pretraživače i izradom sajtova i prodavnica za klijente, kao i za sopstvene projekte. Upoznajte Avokado i pogledajte njihovu referentnu listu klijenata i projekata.

avokado