Idi do glavnog sadržaja
Telefonska podrška+ 381 (0)21 6610883 Email podrška info@plus.rs
Margareta Grujic Optimizacija Sajta
Margareta Grujić

Već godina se bavimo internet marketingom, sajtove smo hostovali na raznoraznim domacim i stranim serverima, a onda smo pronašli Plus hosting. Za sajtove koje optimizujemo veoma je bitno da hosting bude pouzdan, dostupan i da se sajtovi brzo učitavaju, sve ovo nam je omogućila ova hosting kompanija, sa tehničkom podrškom koja je stalno dostupna, brza i efikasna.

http://www.optimizacijasajta.org
image
Aleksandar Arsenin

Izrađujemo softvere za upravljanje poslovima i podacima u različitim granama privrede i održavamo sisteme veleprodaja koje moraju biti dostupne svih 24 sata. "Plus" se nije jednostavno pokazao kao dobar saradnik već kao izvrstan i krajnje produktivan partner u potpunosti odgovoran za podršku u svakom trenutku koju je nemoguće dobiti u sistemima "brendiranih" provajdera.

Ono što, pored ponude i stručne podrške izdvajam je lični odnos "Plusa" sa klijentima koji se pokazuje u brizi i kreira jednu mnogo širu saradnje. Nije retkost da za manje od sat vremena od slanja zahteva "Plusu" imam potpuno podignut sistem, registrovan domen i aktivnu aplikaciju na serveru koju moj klijent počinje da upotrebljava! Svako ko se bavi programiranjem ovakvih sistema zna koliko uspeh posla zavisi od izabranog provajdera, mi nemamo dileme, brige ni razne strahove od kako na "Plusu" hostujemo na desetine i malih i velikih korisnika.

http://дигиталнодоба.срб/
StefanDizajnZona
Stefan Trkulja, interfejs dizajner, osnivač Dizajn Zone

Dok nismo započeli saradnju sa Plus hostingom, konstantno smo imali problema sa downtime-om na Dizajn Zoni (pri tom smo bili na raznim VPS i cloud rešenjima). Nije lako hostovati forum od 40.000 članova, a tehničari iz Plusa su pronašli pravu meru i rešenje za ovakav tip sajta.

Posle tog iskustva, preporučio sam ih svakom klijentu kojem moja agencija izrađuje sajt. Opcije su slične kao kod većine velikih provajdera, ali mogu da potvrdim da ima neprocenjivu stvar – stručnu podršku koja na vreme reaguje. Svako ko je imao problema sa hostingom zna koliko je to bitno i dragoceno.

http://www.DizajnZona.com
TomasovicDrBorislava
Tomasović dr Borislava

Godinama sam korisnik usluga Plus.rs; o svojim pređašnjim negativnim iskustvima sa nekoliko provajdera mogu romane da pišem... Plus mi je došao kao spasenje, verujte. Danas, u mom poslu - ako niste online, onda i ne postojite. Sajt na domenu ordinacije za sve ove godine nije pao NIKAD.

O tome kako u subotu uputim zahtev, u nedelju platim - uveče pošaljem potvrdu o plaćanju, Plus se odazove za 22 minuta (dvadeset dva) - a sajt je online u ponedeljak ujutru, nema šta još da se kaže. Posledica svega ovoga su - novi pacijenti. Ostale domene i sajtove da i ne pominjem...

Dakle - ako razmišljate o sajtu, blogu i sličnom, nemojte se kolebati. Pišite Plus hostingu - uz nadasve ljubaznu komunikaciju imaćete najbržu - a vrhunsku uslugu.

http://www.respecta.co.rs/
ljuba reproshop
Ljubomir Vujčić, preduzetnik

Bavimo se prodajom preko interneta. Sa Plusom smo počeli da sarađujemo po preporuci i iskreno, bili smo veoma sumnjičavi, ali najmanje što smo očekivali je da ćemo u par koraka trajno srediti sve naše probleme se hostingom. Plus čini sjajna ekipa, brza u rešavanju svih problema i pitanja, uvek raspoložena i uvek dostupna podrška - imamo saradnju kakva zaista retko možete sresti na ovim prostorima i preporučili bismo ih svakome bez obzira na to kolike su im potrebe. Što se nas tiče, mi ne nameravamo da bilo šta menjamo – umesto nas Plus brine o dostupnosti, brzini,odzivu i ostalih 300 čuda  a nama ostaje vremena i prostora da se bavimo upravo onim odakle smo krenuli a to je naš posao.

http://www.repro-shop.com/
BojanaMumovicPeruskoTippingPoint
Bojana Mumović Peruško, managing director

Plus Hosting je firma sa kojom sarađujemo više od dve godine, a na njihovom hostingu se nalazi preko sto internet sajtova koje smo izradili i oko sto pedeset domena vezanih za sajtove naših klijenata. Vrlo su ažurni i profesionalni, uz tehničku podršku koja je na raspolaganju 24 h na live chat-u. Sem obaveznih dužnosti oko hostinga i domena, više su nego spremni da pomognu u rešavanju svake hitne situacije i njihova podrška uveliko prevazilazi naša očekivanja.

http://www.tippingpoint.rs
Ivan Brezak Brkan
Ivan Brezak Brkan, glavni urednik i osnivač Netokracije

Netokraciju zovu 'Techcrunchom jugoistočne Europe', ali to ne bilo moguće bez stalne stručne usluge Plus Hostinga - koji garantuje vrhunsku dostupnost našoj publici! Kao mediju nam je izuzetno bitno da imamo kvalitetan uptime u vremenima kad imamo izuzetne tj. tzv. 'breaking' priče koje dovedu velik broj posetilaca u vrlo kratkom roku. Mnogo hosting kompanija u takvim situacijama medije ostavlja na cedilu, ali Plusovci nas nikad nisu izneverili.

Jedna specifičnost medija je i brz razvoj koji često znači da naša rešenja traže prilagođavanja hostingu, pri čemu uvek možemo računati na dobar savet - u kratkom roku. I rokovi su stavka koja većina izvan medijske industrije ne razume jednostavno. Rok je u medijima, naime - svetinja. I kad vam za Božić ili Novu godinu nešto ne radi, ne možete čekati podršku za dan-dva, jer čitaoci su tu. Srećom - i Plus je bio. Zašto? Jer njihova podrška nije obećanje, već realnost tako da iako ću tek za retke firme dati ruku u vatru - za Plus će to biti uvek.

Netokracija