CDN – Content Delivery Network - Unlimited hosting, najjeftinija registracija domena - Plus Hosting Idi do glavnog sadržaja

CDN – Content Delivery Network

CDN je mreža servera postavljenih na raznim lokacijama po svetu. Serveri čuvaju kopiju Vašeg sadržaja, a svaki od njih, postavljen što bliže Vašim posetiocima osigurava maksimalnu brzinu prikaza sadržaja. Za svaki sajt postavlja se lokacija, odnosno CDN Resurs kojem se definiše sajt i CDN URL sa kojeg će se učitavati Vaš statični sadržaj (npr. slike, javascript, css-ovi, video). Nakon što korisnik pristupi Vašem sajtu, sa sajta će se prikazati samo dinamički sadržaj, a svi “teški” elementi će se učitati sa čvora najbližeg posetiocu, ubrzavajući učitavanje za nekoliko redova veličine.

 

free hosting

PlusCDN sastoji se od mreže globalnih Anycast DNS servera, hostovanih u 14 datacentara i 133 access pointova, što je daleko više od bilo kojeg drugog CDN-a uz znatno nižu cenu.

PlusCDN je kompatibilan sa svim poznatijim CMS sistemima, uključujući WordPress, Joomlu, Drupal, Magneto i mnoge druge, što znači da će i Vaš CMS raditi munjevito brzo.

PlusCDN API omogućava Vam da odrađujete razne komande ili zadatke, kao što je kreiranje ili editovanje CDN resursa, pražnjenje CDN cachea, prefetch objekata, kao i praćenje statistike potrošnje.

Prema istraživanjima, 75% korisnika će zatvoriti stranicu i odustati ukoliko se ona ne učita unutar barem 5-6 sekundi. CDN znatno smanjuje vreme učitavanja jer je optimizovan za statički sadržaj i učitava se sa čvorišta najbližeg posetiocu. Praktično, sajt koji se sada učitava po 7 i više sekundi, sada će se učitavati ispod dve.

Koji su troškovi?

Nema troškova otvaranja korisničkog naloga, nema mesečne članarine, dovoljno je da nam pošaljete zahtev i mi ćemo Vam poslati ponudu za CDN bandwidth.

1TB CDN bandwidth-a je 6.358,80 dinara. Nakon što ste iskoristili Vaš CDN bandwidth, poslaćemo Vam ponudu za produženje usluge, te po ponudi možete izvršiti uplatu i nastaviti sa korišćenjem CDN usluge.

Troškovi CDNa

Potrebna Vam je pomoć pri kupovini?
Kontaktirajte nas!

Naši klijenti o nama

Vaši klijenti su zahtevni? Potreban Vam je sopstveni server?