Woocommerce - najbolji e-commerce dodatak za WordPress Idi do glavnog sadržaja

Najbolji WordPress dodaci – WooCommerce

Kao i obično, dođe trenutak kad poželite da proširite malo vaš vebsajt, odnosno da ubacite online prodaju (tzv. eProdaju) i tako zaradite koji dinar više. Ukoliko je vaš sajt odrađen na WordPress platformi, predložili bismo vam dodatak za vaš vebsajt “WooCommerce” eProdavnicu.

WooCommerce je besplatan dodatak (koji možete da unapredite na premijum verziju), putem koga možete veoma jednostavno da kreirate Vaš online šop (eProdavnicu). Što se tiče samog dodatka, on je veoma jednostavan za korišćenje kako programerima, tako i korisnicima koji ga koriste. Takođe, sam dodatak vam omogućava punu fleksibilnost vaše radnje, od podešavanja taksi do broja zaliha koje trenutno imate kod sebe. Dodajte ili obrišite neke od ekstenzija, kreirajte dizajn koji vam odgovara, podesite podešavanja kako želite… i to je sve naravno vi sami kontrolišete.

Velika popularnost WooCommerce

Zbog takvih karakteristika, sam WooCommerce koristi čak 30% od svih eProdavnica sa više od 3 miliona aktivnih instalacija.

Ovaj dodatak Vam omogućava kako fizičku prodaju stvari (majice, olovke, patike…), tako i digitalnu prodaju (licence za programe, audio/video zapisi…).

Ukoliko unapredite ovaj dodatak na premijum verziju, dobijate opcije zakazivanja, članstva i pretplate (ukoliko se radi o nekim proizvodima koje treba obnavljati na mesečnom/godišnjem nivou).

Pošaljite Vaš paket BILO GDE!

Neophodna stvar svake eProdavnice je da naručena stvar ustvari i stigne do kupca. Putem ovog dodatka možete podesiti da li će slanje paketa biti potpuno besplatno, ili planirate da odredite i poštarinu za vaš paket. Takođe, možete da odaberete i za koje države želite da šaljete vaš paket.

Plaćanje?

Nikad lakše, što bi naš narod rekao, kupovina iz fotelje. WooCommerce sarađuje sa većinom kreditnih kartica, Paypalom, bankovnim transferima, kao i sa mogućnošću plaćanja prilikom isporuke proizvoda (što je i najkorišćenije na našim prostorima).

Još jedna bitna stavka – sam WooCommerce je obezbedio korišćenje najpotrebnijih dodataka kako biste mogli da pratite porast vaše prodaje sa: Google Analytics, Delivery Notes i PDF računima.

Pročitajte ČLANAK: Najbolji WordPress dodaci – MarketPress eCommerce.


Ostavite odgovor