Novi neograničeni shared hosting paketi u Plusu

Praksa u Plusu je da radimo sve što je potrebno kako bi našim korisnicima omogućili najbolju moguću uslugu. Nova godina većini predstavlja novi početak, čistu glavu i korenite promene. Mi smo se odlučili da ove godine dosta toga promenimo, ali da se pritom ne menjamo svoj dosadašnji cilj – najbolje korisničko iskustvo.

Prva od izmena koje smo vam pripremili za ovu godinu jeste nova ponuda neograničenih shared hosting paketa. Prvo i osnovno, peketi imaju nova imena! Umesto Merkura, Marsa, Saturna i Jupitera sada su tu Elektron, Neutron, Proton i Atom. Na prvi pogled paketi mogu delovati isto, međutim novim paketima akcenat je staviljen na svojstva. Ono što je ostalo nepromenjeno jestu karakteristike, odnosno nepostojanje ograničenja u pogledu protoka, prostora, MySQL baza, e-mail adresa, poddomena, kao i besplatan SSL sertifikat.

Bolja svojstva svakog od paketa korisnicima znači lakše i efikasnije korišćenje naših usluga, kao i, naravno, bolji rad sajtova smeštenih na našim serverima. Resursi svakog od paketa prilagođeni su različitim potrebama korisnika, a na osnovu potreba brzine, količine podataka i broja poseta sajtu.

Kompletna specifikacija paketa

Paket Elektron Neutron Proton Atom
Broj sajtova 1 1 Neograničen Neograničen
Prostor 1GB Neograničen Neograničen Neograničen
Svojstva * ** *** ****
Broj e-mail adresa 3 Neograničen Neograničen Neograničen
Broj MySQL baza 1 Neograničen Neograničen Neograničen
Protok Neograničen Neograničen Neograničen Neograničen
Broj poddomena Neograničen Neograničen Neograničen Neograničen
SSL sertifikat Besplatan Besplatan Besplatan Besplatan

Svojstva

Nivo Broj CPU jezgara Memorija Istovremene konekcije Maksimalan broj datoteka
* 1 512MB 10 100 000
** 1 512MB 20 100 000
*** 1 512MB 20 250 000
**** 2 1024MB 40 500 000

Uz novitete idu i dodatne pogodnosti!

Naime, svi koji u toku promotivnog period naruče bilo koji od paketa imaju pravo na popust. I to 40% na pakete Neutron Proton, odnostno 20% na pakete ElektronAtom.

Sve dodatne informacije o promenama, kao i dodatnim uslugama možete saznati direktno od članova tima naše tehničke podrške.

Vaš Plus Hosting

Povezani članci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.